Vilka fördelar har MSM kosttillskott?

För att förklara vad MSM används till så börjar vid att beskriva organiskt svavel, som förekommer i alla levande organismer och finns naturligt i grönsaker, frukt och kött. Svavel är en beståndsdel av keratin och kollagen Det senare är proteinet som används när kroppen bygger upp bindväv, muskler, skelett, hår och hud. Det förekommer naturligt i kroppens celler vid olika processer, som när nya celler ska produceras. Ibland kan ett tillskott behövas och då är ett MSM kosttillskott i pulverform ett effektivt sådant.

MSM betyder Metylsulfonylmetan och är ett kosttillskott som används vid ledvärk, värk, inflammation, torr-, kliande hud och eksem. Men kan även användas vid håravfall eller när hårkvalitéteten blivit försämrad men även när naglarna blivit sköra.

Hur används kolloidalt silver?

Kolloidalt silver används som desinfektionsmedel och är silverpartiklar i metallisk form som rör sig i en lösning, men kan även finnas i joner som innebär att det istället är salter i en lösning. I viss form har kolloidalt silver en antibakteriell funktion som i exempel vis sårsalvor och förbandsmaterial. Kolloidalt silver är en vattenreningsprodukt som kontrolleras av kemikalieinspektionen och bedöms därigenom. Det är således inget kosttillskott, vilket det tidigare har används som inom olika läror.

Vilka andra produkter innehåller kolloidalt silver?

I samma genre som kolloidalt silver finns det många andra produkter av denna form som då kallas silvervatten, silversalva, silverlotion och till och med silvertandkräm. Dessa innehåller en rekommenderad och endast en begränsad del av ämnet.

Andra typer av kolloidala produkter

Det finns även kolloidalt guld som även detta är en vattentillsats med olika effekter på vattnet som du kan läsa mer om på greatdeal.nu. Utöver dessa två former av kolloidala produkter finns Zink, Magnesium, Platinum, Järn och Koppar som alla har olika effekter på kroppens funktioner.

Andra produkter som hakan ha hälsofrämjande effekter. På sidan finner du även Exelir pharmas kosttillskott i olika former som hjälper dig med hud, mage, ansträngda ögon, prestation och kan tillföra dig vitaminer. I sortimentet finner du även olika kurer för att hålla vikten i balans som produkter med nyttiga näringsrika soppor och god pulverlösningar från leverantören Slanka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.