Fjällvandra vilken utrustning krävs

Om du planerar att åka på en fjällsemester måste du se till att du har rätt utrustning. Vi ger dig här en lista över allt du behöver för att få en säker och trevlig fjällresa. Vi kommer också att ge dig tips på en stärkande aktivitet som du kan utföra när du vandrar uppe på fjället.

Det finns nämligen inget som är bättre än en fjällsemester. Den friska luften, den fantastiska utsikten och möjligheten att komma bort från allting är bara några av anledningarna till varför människor älskar att tillbringa tid i uppe i bergen.

Så oavsett om du är en erfaren vandrare eller nybörjare kan du läsa vidare för att få information som hjälper dig att göra din fjällsemester perfekt med utrustning från backpackinglight.se. Om du planerar att göra en resa till bergen i år, se till att du är förberedd genom att packa rätt utrustning och följa dessa tips!

En bra fjällsemester börjar nämligen med att packa rätt utrustning och planera för rådande väder. Tänk på att tidigt göra en lista med det allra nödvändigaste och provpacka gärna utrustningen hemma innan du beger dig av upp på fjället.

Välj rätt utrustning och packa lätt

Det kommer kännas rejält i kroppen om du packar allt för tungt så försök vid inköp att se till så vandringsryggsäck, tält, sovsäck, liggunderlag, gaskök, all mat och kläderna inte väger för mycket. På backpackninglight.se finns all denna utrustning i olika ultralätta varianter.

När du är uppe på fjället så passa på att prova på trailrunning. När du är inne på backpackinglight och införskaffar din friluftslivs utrusning, skaffa samtidigt ett par bra trailskor och en bra trailrunningryggsäck. Njut av att springa högt uppe på fjället och utmana din löpning. Det kommer att stärka upp din kropp totalt och konditionen kommer garanterat få känna av skillnaden från att träna på plan mark och att springa uppe kring fjället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.