Hur du väljer EarPods till din smartphone

Välja billiga AirPods eller ett par prisvärda EarPods Pro

Varför det billiga alternativet faktiskt kan vara bättre för dig och din plånbok. Många barn, ungdomar och unga vuxna vill idag ha ett par in ear hörlurar som exempelvis original produkten AirPod Pro. Däremot så är det kanske omotiverat dyrt när dessa väl sen tappas bort och det kan vara svårt att få ut på försäkringen eller krävas en extra försäkring på produkten för det avseendet.

Den snygga designen lämpar sig väldigt bra för träning, resor med kollektivtrafiken och skapar en trendkänsla samt delaktighet, men det behöver inte nödvändigtvis vara det dyraste alternativet som används.

Vad är den största skillnaden mellan EarPods Pro och AirPod Pro?

Lanseringen av AirPods Pro har fått många att undra om de ska uppgradera från den tidigare versionen och betala nära dubbla priset, mest för den nya designen. AirPods Pro är avsevärd dyrare än de vanliga Earpods, och vissa är inte säkra på om de extra funktionerna faktiskt är värda prislappen.

Det finns däremot många fördelar med att istället välja ett pris vänligare alternativ som EarPods Pro hörlurar som håller väldigt hög kvalitet och kostar bara nära en femtedel av priset för ett par original AirPods Pro.

Bra kvalitét till rätt pris med EarPodd Pro

Det ska låtas sägas att EarPodd Pro inte är ett par lågkvalitets eller billiga Airpods det är ett par bra designade och kraftfulla EarPods hörlurar som passar både för iPhone och Android telefoner och är enkelt att koppla ihop med bluetooth standarden 5.0 samt har trådlös- eller kabelladdning och många funktioner liknande dyrare märkesprodukterna som iOS funktionerna Rename, Audio Share och dessa härlurar har även en förbättrad bas och ljudkvalitét.

Du finner dessa EarPods på shopinn.se som även innehåller många andra spännande även väldigt populära teknikprodukter för konsumenter som tillbehör för smartphones som trådlösa laddare, bluetoothhögtalare, armband och skärmskydd till smartklockor. Men även aktivitetsarmband så kallade fitnesstrackers för att spåra dina aktiviteter när du tränar på ett enkelt och bekvämare sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.