Veganska vitaminer

Det kan vara svårt att hitta ett bra utbud av veganska produkter men på greatdeal.se har dem lyckats. Här finns ett fantastiskt utbud av veganska produkter bland annat inom kosttillskott och vitaminer. De fokuserar på naturprodukter av hög kvalité.   

Om vi kollar lite noggrannare på sortimentet och deras produkter så hittar vi B-12 vitamin kapslar. Först ska man se till att ha en god och varierad kost men ibland är det inte tillräckligt. Du kanske inte visste att för att få i sig vitamin B12 behöver du en kost som huvudsakligen är baserad på animaliska produkter som fisk, kött och mejeriprodukter. Det finns också i vissa växtbaserade livsmedel, men dessa har ingen effekt eftersom de inte bearbetas korrekt av våra kroppar eller enzymer som bryter ner ingredienserna så att det kan absorberas. Så om man har en vegansk kost är det nödvändigt att ta någon form av tillskott utav B-12. 

B-12 hjälper till att hålla kroppens celler friska och gör så dem fungera ordentligt. Det håller också nervsystemet igång på rätt sätt genom att fungera som en neurotransmittor för receptorer som finns i muskler i hela kroppen. Tillskott av B-12 bidrar till minskad trötthet och stödjer även immunförsvarets funktion. En viktig vitamin för veganer och även äldre människor! 

Såklart finns det andra viktiga produkter i sortimentet, kroppen behöver en mängd olika vitaminer och mineraler för att hålla sig frisk. Du kan kolla på utbudet här:  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.