10 veckors träningsprogram för nybörjare

Vill du komma i form och känna dig som en stjärna på stranden?

Om så är fallet så måste du inte leta längre än till Bodilys 10 veckors träningsprogram för nybörjare. Den här guiden tar dig igenom allt du behöver veta för att komma igång med effektiv träning, från grunderna till hur du håller dig motiverad under hela din resa.

Under det här tioveckorsprogrammet kommer du att genomgå en stor förändring. Denna förändring kommer att vara positiv och betydande, och den kommer att hjälpa dig att nå dina mål. Programmet är utformat för att hjälpa dig att genomföra denna förändring, och det kommer att göra det genom att ge dig de verktyg och resurser du behöver. Du kommer lära dig hur du tränar rätt och hur du får en sund relation till mat. Att äta rätt livsmedel i rätt mängd kan hjälpa till att återställa din ämnesomsättning. Detta kan i sin tur hjälpa till med viktminskning och hjälpa dig att må bättre överlag. Vad du äter är så viktigt för så många aspekter av din hälsa! Du kommer bli starkare och orka mer samtidigt som du kommer se synliga resultat i spegeln. Du kommer uppleva en ny nivå av välmående under dessa veckor och vi gör det tillsammans.

Under förberedelseveckan får du prova på Bodilys träning, vara med på ett digitalt uppstartsmöte och får all information du behöver för de kommande 10 veckorna.

Vad väntar du på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.