Skapa ett snyggt relaxrum med glasväggar

Om du vill ge ditt hem en lyxig touch, varför inte bygga en bastu med snygga glasväggar? Det ger dig inte bara ett vackert och avkopplande rum att koppla av i, utan det blir också en bra samtalsämne om du har gäster som besöker dig. När det gäller val av material till din bastu är glas definitivt rätt väg att gå om du vill ha det moderna och lyxiga utseendet.

Om du vill bygga en modern bastu med glasväggar finns det några saker du måste tänka på. För det första måste du välja rätt plats för din bastu. Glas är ett riktigt bra val för väggar till relaxrummet, eftersom det tillåter naturligt ljus att komma in i bastun och skapar ett ljust och luftigt utrymme.

Välj rätt bastuaggregat till ditt relaxrum

När du bygger en bastu så behöver du installera någon typ av värmeelement som gör bastun varm och behaglig. Detta kallas för bastuaggregat som finns med både med el och som rent vedeldat bastuaggregat som oftast är vanligast utomhus. Slutligen måste du lägga till några detaljer, som bänkar och hyllor, för att göra bastun komplett. Med dessa tips i åtanke kan du bygga en vacker bastu och relaxavdelning i ditt egna hem.

Det är dock viktigt att se till att glaset du väljer är härdat och tillräckligt tjockt för att tåla höga temperaturer. Du måste också tänka på vilken typ av glasdörr du vill ha till din bastu. Bestäm dig för bastuns storlek och placering, du kan få mer inspiration på bastupunkten.se. och där finns det ett sortiment som du kan skapa en unik bastu och relaxavdelning.

En bastu med glasväggar kan byggas inomhus eller utomhus i exempelvis poolhuset, så ta hänsyn till faktorer som utrymmesbegränsningar och omgivningen när du fattar ditt beslut. Bor du i villaområde så kan ett vedeldat bastuaggregat inte vara att rekommendera om det är nära till grannarna så kan ett bastuaggregat. Att bygga en bastu med glasväggar är relativt enkelt och kan genomföras på bara några dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.