Var du hittar ljuvliga eteriska oljor av hög kvalitét

Att välja hög kvalitét på eteriska oljor och doftoljor lönar sig alltid. Hos exempelvis företaget Doftbox.se har man specialiserat sig på rumsdofter. Produkterna i sig håller högsta kvalitét samt är tillverkade på bästa och hållbara sätt.

Det är dock dofterna som står i centrum och endast utvalda dofter från Grasse i Frankrike väljs ut i det flesta fall för att få det mest exklusiva doftämnena. Dessa utvalda dofter skapar en ljuvlig doft atmosfär som inte tar över rummet utan blir en del av rummet på ett sofistikerat sätt.

Kombinera doftoljorna och eteriska oljorna med en Aroma Diffuser

Det finns många olika doftprodukter idag men de flesta har en tendens att försöka ta över och det luktar oftast väldigt starkt. Med en Aroma diffuser kan du hantera dina doftoljor och eteriska oljor enklare och du får en mildare ton och skapar med det en rumsdoft som du enkelt kan kontrollera själv.

Antingen genom att aktivera Aroma Diffuserns inställningar eller att du använder en Oil burner (Aroma burner) när du känner att du vill tillföra rumsdoft.

Veganska doftpinnar och doftljus med träveke och sojavax

Ibland vill man använda sig av en snabb åtgärd som med doftspray eller olika luftfuktare för att höja rumsdoften mer tillfälligt. Andra gånger så kan det vara trevligt att använda sig av doftpinnar och doft ljus som bidrar med väldoft när det är placerade i rummet.

Doftljuset doftar mer diskret när det inte används än doftpinnarna och kombinationen kan vara önskvärd vid exempelvis avslappning eller meditation.

Doftpinnar har blivit populära för det är ett smidigt sätt att föra ut doftämnen i ett rum utan yttre påverkan. Du fyller bara upp behållaren med doftolja och pinnen drar åt sig denna vätska och sprider den tillsammans med luften i rummet. Det kan många gånger vara fördelaktigt då det inte krävs så mycket energi för att skapa underbar rumsdoft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.