Glasdörr till ditt badrum eller duschhörna

Inred med en snygg glasdörr eller flera glasdörrar till duschörnan i ditt badrum. Du kan kombinera dina glasdörrar så att det bildar antingen ett duschhörn eller skapar ett duschrum. På så sätt tjänar din innedörrar av glas som en perfekt duschvägg och håller vatten borta från övriga duschutrymmet men det har även en funktion som håller värmen inne. Du kan även montera en vacker glasdörr eller glasvägg till ditt badkar.

När du duschar och tvålar in dig kan det kännas kallt med ett duschdraperi och att låta varmvattnet rinna fritt när man schamponerar eller tvålar in sig är inte energieffektivt. Om du har ett snabbstopp på ditt duschmunstycke och bra inglasning med snygga glasväggar och glasdörrar så kommer du spara energi.

Det finns färdiga mått som duschörnor i 80×80 till mer specialanpassade och måttanpassade duschväggar samt måttbeställda duschdörrar. Detta gör att du även kan skapa ditt duschrum eller din bastu och relax med måttanpassade innerväggar av glas samt sätta en snygg och stilfull glasdörr till din bastu.

Stilfulla svarta duschdörrar och duschväggar med svart spröjs

När du bygger om ditt badrum eller relaxavdelning så kan innerväggar av glas och duschdörrar av glas se både propert och skapa rymd i ditt duschrum eller duschhörna. Vill du istället rama in ditt duschutrymme så finns det nu stilfulla svarta duschdörrar, duschdörrar med svart spröjs.

Där innerdörrar av frostat glas eller klarglas ger en med öppen ibland lite svalare känsla så ramar svartspröjsade duschväggar och duschdörrar som är svarta in ditt utrymme mer effektfullt. Det ger en varm, mysig och stilfull känsla och känns mer som en genomtänkt och designad badrumsmiljö där vikt ligger vid att ha snygga detaljer i inredningen.

Skapa ett större utrymme genom måttanpassade speglar

Har du ett litet badrum och vill få det att kännas lite större så kan du använda dig av måttanpassade speglar. Du kan hitta allt du behöver till ditt badrum hos Andresglass.se. Där finns allt från mer standardlösningar till lösningar som du kan beställa enligt ditt badrums mått. Detta är väldigt praktiskt om du renoverar ett äldre hus som inte är byggt med standardmått eller har modifierats över tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.