Smycken till din partner

Att visa upp sin kärlek för sin partner för andra genom smycken har alltid varit populärt. Detta gör man då genom gemensamma smycken som matchar varandra, detta kan exempelvis vara ett hjärta i två delar som blir helt när man kombinerar varandras smycken, eller exempelvis genom en kärleksknuten ring eller halsband.

Kärleksknutna smycken

Det döptes till kärleksknut eftersom man tror att kärlek är den mest kraftfulla kraften som finns. Den kan förenas, kärlek bör börja med kärlek till sig själv, och kärlek kommer att spridas och vi kommer att få en bättre värld. Det är en kärlek knut idé. Världen behöver mer kärlek. Yogasmycken skapades med samma motiv för att inspirera till ett bättre liv och föra människor samman. Yoga smycken kommer i form av yogablock, yogahalsband, yoga armband och yoga örhängen. Smycken som finns då är exempelvis kärleksknuten armband, ringar eller halsband.

Omshantisilver

Personen bakom Omshantisilver heter Pia, och allt började efter hennes resa runt Thailand, Nepal, Indien och Bali. Här började hon hitta insipiration hos alla konstärer i respektive land och påbörjade ett samarbete med de. Anledningen till att Pia kom med sin serie av yogasmycken och kärleksknutna smycken är man ska kunna hitta inspiration till ett främjande liv samt kärlek till sig själv. Sedan 1985 har Pia jobbet med silver och har även kunskap och erfarenhet inom yoga och har 13 års erfarenhet av att lära ut yoga, genom den resa hon gjort runtom i världen är hon laddad med extremt bred kunskap inom handgjorda silversmycken och yoga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.