Jobba som kostrådgivare på distans?

Visste du att man kan jobba med kostrådgivning online? Att göra detta bidrar till att du kan skapa en större kundkrets eftersom du inte blir ortsberoende. Du kan istället arbeta mot kunder oavsett vart i landet eller till och med världen dem befinner sig. Ännu ett plus är att det är ett smidigt och bekvämt sätt för dig att arbeta på och alla hjälpmedel som behövs finns nu för tiden online.

Så vad behöver du för att starta din karriär inom kostrådgivning? Till att börja med bör man utbilda sig. Detta har du möjlighet att göra hos Intensivekost. De erbjuder utbildningar för att efter studierna kunna titulera dig som Diplomerad kostrådgivare. Kursen är en tre veckors intensivkurs, även denna på distans men en praktisk helg. Under den helgen ligger fokus kring hälsosamma recept och målet är att förstå varför man komponerar maten och måltiden som dem gör.

Efter att du blivit examinerad är det dags att införskaffa sig en plattform och allt som hör där till. Glöm inte att marknadsföra dig, det finns gott om konkurrenter där ute. Mer tips kring hur du kan gå till väga finns hos Intensivekost!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.