Maileg mus inspiration till barnrummet

Skapa ett Maileg mus inspirerat barnrum med mjuka gosedjuren från Maileg, finns även i en gullig variant som Maileg kanin. Det skapar en lekful och mjuk miljö i ditt barnrum och det finns i hela familjer och i massor olika kollektioner, det går till och med att köpa gulliga tillbehör till detta. Det kan bli barnets nya favorit av gosedjur och en väldigt vackert föremål att spara sen när barnet blir äldre.

Ge bort fina samlarföremål av Muminprodukter

Vill du ge bort något till ditt barn som har ett potentiellt samlarvärde så finns Muminfigurin i begränsad upplaga som kan öka värde över tid. Detta passar även bra som gåva vid ett dop eller födelsedag då det finns i speciella Mumin sommarmugg fiske, eller Muminmugg Lilla My och Mumin emalj mugg. Det finns massor med produkter som Mumin samlartallrikar, Muminstrumpor, Muminlampa eller Muminbricka och så mycket mer inom denna genre.

Dockserviser i plåt

De flesta barn har nog lekt att dem dricker kaffe i en dockservis och då ofta i keramik. Idag finns det bättre varianter som dockserviser som håller länge utan att man behöver vara rädd för att den ska gå sönder. Att just få bjuda på fika är det roligaste barn vet.

Att leka restaurang eller skapa fika situationer är ofta för att bjuda föräldrar och syskon in i leken. Som vuxen är det bara att ta denna tid och njuta av en härlig stund tillsammans och diskussionerna som brukar uppstå är oftast såna som förgyller dagen.

Både vuxna och barn lär sig av varandra så det är alltid av godo att ge sitt barn tid. Det finns alltid utrymme till att göra allt det där andra viktiga, vid något annat tillfälle. Att fika med en dockservis med sitt bara ger dig extra energi och att varva ner och leka lite utan en massa krav kan vara bättre än vilken anordnad avslappningsövning som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.