Låt kreativiteten flöda och skapa produkter med ditt egna tryck

Är du en kreativ illustratör och konstnär eller har en modeidé med ett tryck som du skulle vilja se hur det kan fungera. Du kanske vill att dina anställda ska ha ditt varumärke på en hoodie med ditt företags egna logotyp eller fototryck av något slag. Du kanske vill skapa egna tygväskor till din modebutik utan att det för den skull behöver vara eller gå ut i en större serie. På så sätt möjliggör du även att dina kunder kan få mer unika tryck och genom det kommer även en ökad hållbarhetsaspekt som du kan belysa för dina kunder.

Ge bort presenter med ett eget tryck på kläder och tröjor

Du behöver inte vara företagskund för att ha nytta va dessa produkter utan du kan enkelt designa och trycka dina egna produkter även för privat bruk. Du kan skapa mängder av olika kläder och saker med ditt egna tryck på och det kan vara spännande att prova att sätta dina egna designer på olika produkttyper. Du kan använda olika tryck på olika saker och tekniken som används ger ett snyggt och professionellt tryck.

Testa dina digitala tryck på olika produkter

Du kan testa på så sätt testa olika typer av marknadsmaterial utan att behöva beställa stora serier för att komma ner i pris. Testar du en egen designad produktlinje så är detta ett billigt sätt och du bygger inte heller något större lager. Detta kan vara fördelaktigt på många sätt, som att du istället kan beställa när du behöver produkterna och vid speciella kampanjer.

På företaget EgenDesign.com är det inga längre leveranstider utan i det flesta falla så sker leveransen oftast inom 2 dygn, vilket är väldigt snabbt, då det från andra leverantörer brukar ta flertalet veckor och krävas att du beställer en större serie av likvärdig produkt. Detta är för att vissa leverantörer använder en annan typ av tryckteknik så krävs det ofta en extra kostnad för att skapa en speciell mall för trycket eller olika uppstartskostnader i övrigt som bör räknas in i trycket.

Trycktekniken som används för att designa och trycka egna tröjor och hoodies på EgenDesign.com är av typen digitalt direkttryck. Det betyder att det i de flesta fallen trycker direkt på produkten och det ger ett jämnare och snyggare resultat som inte ser påklistrat ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.