Sportdryck från Tailwind

Är du aktiv och älskar att göra saker som att springa, cykla, åka skidor m.m. Tailwinds sportdryck har många olika fördelar för dig som är aktiv och har till skillnad från andra sportdrycker att den är lättsmält och snäll mot magen. Tailwinds sportdryckspulver löser upp sig helt och hållet vid kontakt med vatten och vätskeblåsan rengör du enkelt under rinnande vatten.

Naturliga ingredienser

Tailwinds sportdryckspulver är gjort av 100% naturliga ingredienser som du blandar med vatten. Färdigblandad ser drycken ut som vatten då den är helt genomskinlig. Smaken kan beskrivas som lätt, fräscht och rent. Sportdrycken innehåller inga konstgjorda färgämnen, smaker eller konserveringsmedel.

Stick packs

Du som har svårt att bestämma vilken smak du vill ha eller inte har tid med att mäta upp hur mycket pulver du ska ha i flaskan finns Tailwinds Stick Packs som du blandar med 6–7,5 dl vatten, skaka två gånger och sedan är det bara att dricka och köra.

En extra kick

Känner du att du behöver en den där extra kicken finns Tailwinds sportdryck med koffein så att du kan vakna till lite extra och öka prestationen under träning och tävling.

Mer information om Tailwinds sportdryck hittar ni på Tailwind Nutritions hemsida.