Skönhetssalong i Umeå

Salong Wilma erbjuder även behandlingar på kvällar och helger så att du och en vän kan unna er med en skön avkopplande stund. 

Hos Skönhetssalongen Wilma i Umeå hittar ni många olika typer av behandlingar så att du ska kunna känna dig snygg, frisk, vacker och avslappnad. Wilma består av ett gäng duktiga tjejer som är experter inom kroppsvård så att du ska kunna känna dig så avslappnad som möjligt. De olika behandlingar som erbjuds hos Wilma är hudvård, naglar umeå, massage och mycket mer.

Massage & fotvård

Hos Wilma erbjuds det många olika typer av massage i Umeå beroende på dina behov. Massage med sköna oljor kombinerat med en djup massage kommer att öka din blodcirkulation och stärka dina muskler. Massagen sker i en lugn och avslappnande miljö för maximal avkoppling. 

Hos Wilma erbjuds det även medicinsk fotvård i Umeå då de har utbildade specialister inom den typen av fotvård. Salong Wilma är ansluten till SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation). Det finns många olika fotvårdsbehandlingar hos Salong Wilma som exempelvis nagelsvampsbehandling, liktornsbehandling, vårtbehandling. fotbad och medicinsk fotvård. 

Om Salong Wilma i Umeå

Salong Wilmas mål är att erbjuda bästa möjliga service och behandlingar. Hos Wilma får ni behandlingar av högsta kvalitet i en trivsam och mysig miljö med tända ljus, bubbelpool och lugn musik så att ni kan slappna av.