Överdrag och skydd till poolen.

Det finns väldigt många olika överdrag och skydd till pooler att välja mellan. En sak som är viktig att tänka på när du ska köpa överdrag och skydd till din pool är att det ska vara säkert, till exempel om ett djur eller någon skulle trilla i poolen så är det viktigt att ha ett säkert överdrag till poolen. 

Bra att tänka på om du vill ha en god pool-ekonomi så är det bra att ha ett överdrag som både skyddar mot till exempel löv eller smuts som faller ner i poolen. Du bör även tänka på att skaffa ett överdrag och skydd till poolen som motverkar avdunstning och som håller vattnet varmt. Ett par andra tips angående för att hålla vattnet varmt i poolen är att ha till exempel uppblåsbara flytringar i gummi, de drar till sig värme från solen och håller vattnet varmare.När du uppnått detta så har du kommit till att du har en god pool-ekonomi. 

Vad bör man tänka på angående vintern när man har en pool? Bästa tipsen inför vintern är att du bör följa de instruktioner som anvisas för vilka kemikalier du ska ha i poolen. Du bör även ha ett skyddstäcke med frigolit under för att minska risken för isbildning i poolen. 

Du kan också använda dig av ett pooltak/poolhus som ser nästan ut som ett växthus fast för poolen. Ett pooltak/poolhus håller värmen mycket bra både på sommar och på vintertid.