Nootropics ger dig ett skarpare sinne

Är du en student och känner att du pluggar tills klockan är sent på natten och försöker förgäves att hålla dig vaken med hjälp av energidryck och kaffe? Eller idrottar du mycket och vill komma in i ”zonen” för att kunna förbättra din koordination och reaktionstid?

Nootropics är en blandning av örter, aminosyror och/eller andra substanser som förbättrar hjärnans minne, viljestyrka och koncentration. I flera tusen år har människan använt örter för medicin och förbättring i psykisk och fysiskt hälsa. Vissa av dessa örter är klassade som läkemedel i Sverige och därmed receptbelagda. Reachgenius säljer nootropics av många olika slag som inte innehåller massa onödiga tillsatser. Alla nootropics från Reachgenius lagliga och innehar alla tillstånd som behövs.

Bromantane

1980 i Ryssland utvecklades ett ämne som kallas Bromantane som ökar din energinivå, förbättrar din rörelsekoordination och fysisk aktivitet under extrema miljöförhållanden.

Noopept

kroppen tar upp Noopept väldigt snabbt och inom 15-20 minuter börjar du känna effekterna. Ditt minne och inlärningsförmåga förbättras. Noopept ökar nivåer av BDNF som är en av de viktigaste molekylerna som har en stor roll i både kort och långvarig minnesbildning. Det har också visats att Noopept hjälper till med att skydda nerverna. Den stimulering av neuronerna som orsakas av hälsotillskottet förhindrar oxidativ skada och apoptos.

Phenylpiracetam

Phenylpiracetam är en nootropic som är 30 till 60 gånger mer potent och energigivande än vanlig piracetam. Den är t.o.m så effektiv att den har blivit förbjuden på OS för att den har gjort atleter så mycket bättre under tävlingar.