Kosttillskott för snabbare återhämtning

Att kroppen styrs utav celler är ingen nyhet. Det betyder också då att desto sämre cellerna mår desto sämre mår du. Mitokondrier är det som tillverkar din energi och ju äldre du blir ju färre mitokondrier har du. Detta går att förhindra om du mått ett hälsosamt liv. Och fortsätter att träna och äta nyttig mat. Men du kan även hjälpa kroppen genom att äta kosttillskottet Cellexir One.

Cellexir One är ett svenskt kosttillskott som hjälper dina celler att återhämta sig och skapa mer energi. Cellexir One är testad i ett svenskt ackrediterat laboratorium för att fylla alla EUs krav. Detta ger dig en trygghet då du vet att produkten är helt säker. Cellexir One innehåller också endast naturliga näringsämnen såsom Organisk Curcumin, Acetyl L Carnitine, Bioperine och PQQ.

PQQ är en nyupptäckt substans som finns i några utav de allra vanligaste livsmedlen som vi äter dagligen. Den går att hitta i till exempel potatis, paprika och sojabönor och kategoriseras som en B-vitamin.
Vill du hjälpa din celler och ha mer energi än vad du har idag. Då ska du testa Cellexir One kosttillskott för snabbare återhämtning. Idag har Cellexir hundratals nöjda kunder som använder deras produkt.