Komma bort från staden på sommaren

Vill du ha en lugn och härlig stund tillsammans med din familj så är Lundegårds Camping och Stugby på Öland absolut något för dig. För dig som är sugen på att tälta eller att ta med husvagnen till Öland så finns det över 100 stora platser precis vid strandkanten. Ni kommer se solnedgångar och kunna ha fantastiska kvällsbad som ingen annanstans.

Stugbyn

Om du söker något bekvämt och mysigt så finns det inget bättre än en stuga på Öland. Denna fantastiska stugby erbjuder något man inte kan hitta någon annanstans. Med strand och volleybollplan endast 150 meter från stugorna så är det enkelt att ta sig ett dopp i det härliga havet. Stugorna är utrustade med kök, matplats och uteplats som standard och finns i olika prisklasser så dom passar alla.

Lekland

Och om barnen inte vill vara stilla och ta det lugnt så finns Ölands största lekland med över 900 m2 utav klätterväggar, bana för trampbilar och långa rutschkanor. Med ett café inne på leklandet så är det enkelt och smidigt att fylla på med energi för att kunna fortsätta leka.

Mat och dryck

Med restaurang Köksbaren på campingen så kommer ingen gå hungrig. Med sin rustika och mysiga miljö och fantastiska mat så är detta ett perfekt ställe att äta på efter en lång dag på stranden på denna fantastiska campingplats på öland.