Den perfekta kristna butiken

Har du någon i din närhet som snart kommer konfirmera sig eller har du precis läst klart din sista kristna bok. Då ska du kolla in Duvan. Duvan är en kristen bokhandel som har över 20 000 artiklar vilket gör den alldeles unik. Med en snygg och smidig webbshop så är det lätt att hitta just det man letar efter. Och med ett sortiment som innehåller allt ifrån psalmböcker till glaskors så kan du vara säker på att dom har det du letar efter. Duvan finns också som en fysisk butik i Piteå. Det är en stor, ljus och välfylld butik som är välsorterad även den. Så om du någon gång skulle vara i Piteå trakten så är Duvan ett måste att besöka.  

Duvan har ett fokus på kunden och har lagt ner mycket tid på att kunden ska ha en så bra upplevelse som möjligt. De vill även att kunden ska både spara tid och pengar. Duvan säljer såklart till företag, föreningar och kommuner också och inte bara till privatpersoner. 

Så om du är sugen på en ny kristen bok, ett nytt glaskors eller du letar kanske efter den perfekta konfirmationspresent. Då måste du kolla in Duvan.se och deras 20 000 olika artiklar.